For at opnå det mest optimale resultat når du skal sende en mail og den samme med det samme indhold til mange, så kræver det et system der kan håndtere dette - specielt hvis du ønsker at dit nyhedsbrev skal nå frem og ikke blive filtreret fra og ende i modtagerens spam-mappe.
 

Vi har stor erfaring med nyhedsmails og denne erfaring bliver dagligt anvendt i vores løsninger, så vi kan sikre, at vores kunders budskaber når frem.
 

Her nogle eksempler på, hvordan PRO NEWS sikrer, at dine nyhedsbreve når modtagerne:

 

Effektiv og fleksibel timing!

Det er ikke ligegyldigt, hvornår dine modtagere får deres nyhedsbrev. Med en kapacitet på over 4 000 000 e-mails per time hjælper PRO NEWS dig med at levere dit nyhedsbrev på det helt rigtige tidspunkt. Kombineret med planlægning og avanceret segmentering hjælper vi dig med at få det meste ud af dine e-mails.

PRO NEWS med integreret test

Din PRO NEWS løsning kan konfigureres med en integreret Spam-test, hvor dine udsendelser testes imod spam-filtre inden afsendelse. Her afsløres eventuelle problemer med indholdet inden du sender.

Den rigtige hastighed

Du kan med din PRO NEWS løsning sende mere end 4 000 000 e-mails i timen. For at sikre, at vi ikke overbelaster modtagende e-mailservere, overvåger vi løbende logfilerne for at levere i et tempo, der passer modtagerne.

God etik når du sender nyhedsbreve

Alle brugere af PRO NEWS forpligter sig til kun at sende til modtagere, der har bekræftet, at de ønsker e-mails. Dette minimerer risikoen for at afsendelser fra vores servere bliver opfattet negativt, hvilket igen fremmer antal leverede mails.