Den stadigt hårdere konkurrence om modtagernes opmærksomhed, sætter store krav til dit budskab.

 

I PRO NEWS findes der effektive og brugervenlige funktioner og værktøjer, som du kan bruge til at skabe relevant og skræddersyet indhold. Sådan sikrer du, at dine modtagere får præcis det indhold, der interesserer dem mest.

 

Denne filtrering sker på tre niveauer:

1. Filtreret indhold

Når du producerer dit nyhedsbrev i PRO NEWS, markerer du de dele af brevets indhold, som stemmer overens med modtagerens profil. På denne måde segmenteres indholdet og gør det muligt at levere nyhedsbrevet i hundredvis af tilpassede versioner.

2. Filtreret udsendelse

På samme måde, som du kan filtrere indholdet, kan du ligeledes filtrere hele udsendelser. Du kan f.eks. beslutte, at nyhedsbrevet kun bliver sendt til VIP kunder i Århus, eller til højrehåndede sejlere på Bornholm.

3. Flettet indhold

Klassiske hilsner som "Kære ##fornavn## !" anvendes ofte. Med samme teknologi kan du i PRO NEWS sende dine kunder unikke tekster og brugerdefinerede produktforslag og links.

Vores filtre

Vi er stolte af filtreringen i PRO NEWS. Du anvender den baggrundsviden, du opsamler om dine modtagere i vores rapportmodul til filtrering. Denne baggrundsviden indeholder blandt andet klik- og åbningshistorik, relativ og absolut datofelt samt spørgeskemaer udfyldt i PRO NEWS. Ved hjælp af disse informationer får du et godt overblik over modtagernes interesser, hvilket giver mulighed for at segmentere og filtrere dine nyhedsbreve endnu mere præcist.